,

Servicii

REZIDENTIAL SAU COMERCIAL? Abordam orice tip de amenajare sau stil.

Suntem pasionați de transformarea spațiilor în medii care reflectă personalitatea și stilul dumneavoastra unic. Cu o abordare orientată spre clienț, suntem aici pentru a vă ajuta să creați locuința sau spațiul comercial pe care vi-l doriți.

ConsultanTA în Design

Aveti anumite intrebari ,doriti sa va consultati cu un profesionist in chestiuni minore, insa nu doriti sa contractati un designer pentru a va realiza un proiect complet de design interior?

Echipa noastră de experți în design interior vă va oferi consultanță profesională pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii în ceea ce privește culorile, mobilierul, iluminatul și alte aspecte ale designului din interior. Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți aspectul dorit în orice spațiu.

Puteti opta pentru un pachet de consultanta, intalnirea putand fi fizica(la biroul nostru din Cluj-Napoca), telefonica sau vidocall .Acesta consta în discuții libere pe orice tema legata de design interior, estetica sau functionala (compartimentare, culori, alegere și asortare finisaje etc). Ideal este ca înainte de întâlnire sa trimiteți prin email un plan al locuintei, câteva fotografii cu starea în care se afla acum santierul, precum și câteva imagini cu stilul preferat pentru amenajare. Prețul este de 100 Euro per sedinta de consultanta(max.2 ore), iar în cazul în care vom incheia un contract de colaborare contravaloarea sedintei de consulatanta  va fi redusa din costul total al contractului.

Design Interior Personalizat

Oferim servicii complete de design interior personalizat, adaptate la nevoile și preferințele dumneavoastra. Fie că doriți să redecorați o cameră sau să vă transformați complet casa, suntem aici pentru a vă ghida în procesul de creare a unui spațiu unic și funcțional.

Planificare, Proiectare si Randare

De la schițe inițiale la planificarea completă a proiectului, vă vom ajuta să vă transformați ideile în realitate. Suntem dedicați să asigurăm că fiecare detaliu este pus în aplicare cu precizie. Va vom oferi simulari foto-realiste astfel incat veti avea o viziune clara asupra proiectului, inainte de inceperea implementarii lui.

Gestionarea Proiectului

Ne ocupăm de gestionarea integrală a proiectului, astfel încât să nu vă faceți griji. De la recomandarea echipelor de constructori, la achiziționarea materialelor și respectarea bugetului, suntem aici pentru a vă asigura că totul merge perfect.

Redecorare Si Restilizare

Dacă doriți să aduceți o schimbare proaspătă unui spațiu existent, oferim servicii de redecorare și restilizare. Vom reorganiza și moderniza spațiul dvs. pentru a-l face să fie actual.

Design Spatii Comerciale

Nu ne ocupăm doar de locuințe; oferim și servicii de design interior pentru spații comerciale, cum ar fi restaurante, birouri, hoteluri și magazine. Vom contribui la crearea unui mediu care atrage clienții, sporește productivitatea, va diferenteaza fata de concurenta si creste vanzarile

 ConsultanTă la DistanTA In Design Interior

Pentru clienții noștri din întreaga lume sau pentru cei care preferă să lucreze cu noi de la distanță, oferim servicii de consultanță în design interior online. Vă vom ghida în procesul de proiectare, vă vom oferi recomandări și vă vom ajuta să vă transformați spațiul fără a fi nevoie să vă deplasați. Cu ajutorul tehnologiei moderne, putem colabora eficient și să vă oferim soluții creative pentru orice proiect de design.

Ce include de regula un proiect de design interior realizat de noi?

Proiectul se preda în format .pdf sau tipărit, având următoarele informații:
– Moodboard de atmosferă;
– Moodboard de culori, finisaje și texturi;
– Plan releveu;
– Plan amplasare mobilier, sanitare;
– Plan demolare/montare pereți;
– Simulare foto-realistă (2 modificări);
– Plan buget;
– Plan amplasare uși și geamuri;
– Plan amplasare calorifere;
– Plan amplasare corpuri de iluminat;
– Plan prize, intrerupătoare, electrocasnice;
– Informații tehnice despre materiale, producători etc.
– Suport în achiziția de materiale, mobilier și sanitare.