,
Întrebări Frecvente (FAQ)

Bine ați venit la pagina noastră de întrebări frecvente (FAQ) despre designul interior. Aici găsiți răspunsuri la cele mai comune întrebări pe care le-au avut clienții noștri. Dacă aveți alte întrebări sau doriți mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați și suntem bucuroși să vă ajutăm.

1. Ce servicii de design interior oferiți?

Oferim o gamă largă de servicii de design interior personalizate, inclusiv design interior complet, consultanță în design, planificare și proiectare,realizare de imagini foto-realiste 3d, redecorare, restilizare și gestionarea completă a proiectului indiferent daca destinatia imobilului este una rezidentiala sau comerciala.

2. Cum funcționează procesul de colaborare cu dvs.?

Procesul de colaborare începe cu o consultație inițială, unde vom discuta despre nevoile dvs. și ideile pentru proiect. Dupa ce ne trimiteti un plan cu cote, cateva fotografii cu starea imobilului si 2-3 imagini cu stillul pe care il doriti, va transmitem o oferta de pret personalizata. Daca se accepta oferta, veti primi contractual nostru de colaborare pentru a-l studia si semna. Apoi, vom crea un plan personalizat și vă vom ghida prin fiecare etapă, de la concept până la finalizare. Suntem aici pentru a vă asculta și a vă face visurile să devină realitate.

3. Cât costă serviciile de design interior?

Costul serviciilor noastre poate varia în funcție de amploarea proiectului, metri patrati,complexitate și alte cerințe specifice. După consultația inițială, va vom oferi o oferta de pret finala, care nu contine costuri ascunse. Veti stii de la momentul semnarii contractului cat va costa colaborarea cu noi.

4. Cât timp durează un proiect de design interior?

Durata unui proiect poate varia în funcție de complexitatea acestuia. Proiectele mai mici pot fi finalizate în câteva zile, în timp ce proiectele mari pot dura mai multe saptamani. Vom stabili un calendar realist pentru proiectul dvs. în funcție de cerințe.

5. Puteți lucra la proiectele mele de la distanță?

Da, oferim servicii de consultanță la distanță în design interior. Cu ajutorul tehnologiei moderne, putem colabora eficient și să vă oferim soluții creative pentru proiectul dvs. de design, indiferent de locația dvs.

6. Nu am timp sau nu imi place sa merg la cumparaturi. Este necesar sa mergem impreuna pentru alegerea finisajelor sau a decoratiunilor?

Nu, venim intotdeauna cu solutii in intampinarea clientilor nostri. Putem sa alegem integral noi toate finisajele, mobilierul si decoratiunile. Veti primi un fisier excel cu toate recomandarile noastre, iar in functie de furnizor veti primi fie doar proforma pentru a le achita sau linkuri pentru a le comanda online direct. Nu se percep costuri in plus pentru acest serviciu.

7. Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de rezultatele finale?

Satisfacția clienților noștri este o prioritate. Vă asigurăm că va ascultam cu adevarat si suntem atenti la cerintele dumneavoastra astfel incat propunerile noastre sa se plieze cu ceea ce va doriti. Dacă nu sunteți complet mulțumit de rezultatele finale, vom face toate eforturile pentru a corecta sau ajusta proiectul pentru a se potrivi cu așteptările dvs.

8. De ce să alegem Interior Design Lab pentru serviciile de design interior?

Suntem pe piata incepand cu 2018,astfel incat avem o vasta experienta. Ne concentrăm pe creativitate, calitate și satisfacția clienților noștri. Colaborarea cu noi înseamnă că veți avea parte de un design interior de înaltă calitate și o experiență plăcută pe tot parcursul proiectului.

9. Puteți să lucrați cu un buget restrâns pentru proiectele de design interior?

Absolut. Pretul nostru nu este in functie de bugetul final al clientului pentru amenajare ci este raportat la numarul de metri patrati si complexitatea proiectului, practic pentru numarul de ore pe care noi il petrecem lucrand la proiectul respectiv. Putem lucra cu orice buget realist.

10. Care sunt avantajele colaborării cu un designer de interioare profesionist în comparație cu încercarea de a face totul singur?

Simplu : castigati timp si bani. Colaborarea cu un designer de interioare profesionist aduce multiple avantaje față de încercarea de a face totul singur. Un designer de interioare aduce expertiză și cunoștințe în design, ceea ce înseamnă că poate crea un spațiu funcțional și estetic, optimizat pentru nevoile și stilul dvs. În plus, acesta are acces la resurse și conexiuni în industrie, ceea ce va reduce costurile și timpul necesar pentru proiect. Un designer va gestiona eficient proiectul, va ține cont de detalii și va aduce soluții creative la problemele potențiale. În cele din urmă, colaborarea cu un profesionist vă va elibera de stresul și efortul legat de planificare și execuție, permițându-vă să vă bucurați de un rezultat final de înaltă calitate

11. În curând, va veni al doilea copil, iar noi am nevoie de ajutor în amenajarea camerei pentru a optimiza spațiul pentru ambii copii. Realizați și proiecte mici de reamenajare?

Da, desigur. Preluam si proiecte care necesita doar redecorare sau reamenajare.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să discutați despre un proiect specific, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să creați un spațiu frumos și funcțional.

+40752080110

office@interiordesignlab.ro